Så gick det

Auktionen avslutad. Sista budet hade christina2009 på 2051:-
Känns verkligen konstigt att inte veta vart lövet tar vägen, vart det kommer att hänga eller om det kommer att hänga någonstans.
Min dotter la det första budet på 100:- sen höll jag mig från att buda för jag tycker det är kul att mitt arbete kommer ut från mina egna väggar.
christina2009 hör gärna av dig och hoppas du får glädje av lövet lika mycket som jag hade när jag skapade det.
 
Kram
Marie

Kommentarer
Postat av: Mats

Hej Marie
Christina lade budet å mina vägnar så det är därför jag Mats skriver här. Det är jag som är köparen. Jag har länge arbetat som reseledare i Afrika och sett på plats hur man jobbar och sliter mot utbredningen av öknen och andra mörka krafter. Ett träd 20 kr. 100 träd 2000 kr. Det känns bra.
Jag älskar ditt konstverk. Varje dag gläds jag och funderar på var det skall hängas och hur. Just nu pryder det matsalsbordet. Folk får syn på, lyser upp och tittar noga på omsorgen, pekar på grodan, lotusblomman, rotfiguren, vagnen, dragaren, naturen och vägen mot lyckan. Alla gläds och flera tar fram barnasinnet och skrattar. Så står vi där och minns hur det var i vår barndoms sagovärd eller när vi började läsa Sagan om Ringen eller Harry Potter. Tillsammans besöker vi stunder och känslor i våra förflutna.
Jag har en enkel syn på konst. Jag vill känna glädje, gemenskap och tröst för att verket skall vara bra. Allt detta uppfyller din skapelse. Tack skall du ha.

Svar: Tack för den fina kommentaren! Känner att "mitt löv" verkligen har kommit i goda händer!Den glädje jag kände när jag skapade ville jag ju så gärna dela med mig av. Det känns bra att den energi och alla timmar jag lade ner på arbetet med lövet genererade 100 träd. Tack för hjälpen med det Mats.
Hoppas du Mats kan hitta ett bra sätt och ställe det kan hänga på och att lövet skall sprida glädje länge länge.
Marie
Marie Bylund

2012-10-07 @ 11:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0